VELKOMMEN TIL VÅRENS BRIG TUR I HARDANGERFJORDEN.
Lengde 183 km - maks dybde 860 m www.hardangerfjord.com
Oslo - Eidfjord kjøretid med bil 4 t 28 min (314 km)
Eidfjord - Bekkjarvika med båt ca 90 nm, en vei.
30 april 2021
kl 12:00-20:00. Eidfjord Båtlag tlf 99295261. Sjøsetting og klargjøring av båten.
For de som kommer tidlig på fredagen blir det liten lunch båttur.
Kl 14:00. Lunch på Den Grøne Kafe - Ulvik
Overnatting Fjell og Fjord Hotel. www.eidfjordhotel.no/
Det er reservert 10 rom ref: BRIG Hankø Marina, ring Tone nå på tlf 97198298
1 Mai 2021
kl 10:00. Avreise fra Eidfjord Båtlag
kl 12:30-14:30. Lunch. Hvor finner vi ut senere.
kl 16:00. Bekkjarvika Gjestehavn, kåret til årets gjestehavn i 2007 og 2015.
https://www.bekkjarvikgjestgiveri.no/bekkjarvik-gjestehavn/
Overnatting Bekkjarvik Gjestgiveri. www.bekkjarvikgjestgiveri.no
Det er reservert 10 rom ref: BRIG Hankø Marina, på tlf 55084240
Historisk hotell fra 1600 tallet. Les mer her:
www.dehistoriske.no/destinasjoner/bergen-og-omegn/hoteller/bekkjarvik-gjestgiveri/
Kl 19:00. Felles middag. Felles langbord er bestilt.
www.bekkjarvikgjestgiveri.no/restaurant/
Kokkene her er også Verdensmestere i kokkekunst gjentatte ganger.
2 Mai 2021
kl 11:00. Avreise fra Bekkjarvika Gjestehavn
kl 13:30-14:30. Lunch. Hvor finner vi ut senere.
kl 16:00. Ankomst Eidfjord Båtlag
FILM OG BILDER FRA TUREN:
Fint hvis alle som har GoPro, Drone, etc tar med dette. Så lager vi noe rå filmer av turen. Hvis noen kan ta ansvar å få samlet dette på en felles server etter endt tur, blir dette mye fine minner!
VIKTIG INFO:
Vi legger opp til å ligge rundt 30-35 knop, hvis været tillater dette.
1/2-2021: Skal vi utvide turen med overnatting fra søndag til mandag 3/5-2021???
Jeg har fått en super tur rute fra de lokale RIG guidene, gjennom fjord og fjell som vi bør ta med.
21/1-21. Menyen våre er valgt.
Vi starter før middagen med en Hardanger cider smaking med tilhørende forklaring.
3 retters meny:
_______________________________
Skalldyrrisotto med kamskjell
Allergen: skalldyr, melk
Ytrefilet av Norsk kalv - Vårrull med sopp, smørdampet grønnsaker, hasselbackpotet og peppersaus.
Allergen: Melk, hvete
Tilslørte hardangerpiker - Plommer frå Hardanger, krem og sprø crunch.
Allergen: Melk, hvete
12/1-21: Mail fra Eidfjord Fjell & Fjord Hotel
Vårtur til Eidfjord
30.04 – 01.05 2021
Ordrenr. 29132
Hei hei og godt nytt år
Håper alt er bra.
Da kommer det litt mer informasjon som jeg lovet.
De er hjertelig velkommen til oss.
Det er vanskelig å se i fremtiden, men vi håper det blir tur på dere.
For at dere skal få en god opplevelse her hos oss får vi holde kontakten.
Det som er viktig er hva dere ønsker å spise, når dere vil spise,
Antall personer og antall rom. Trenger også å vite om det er noen allergier.
Antall rom – her får vi ta en prat når du vet hvor mangen dere blir?
Enkeltrom:
Dobbeltrom:
Vi har 28 rom, halvparten har fjordutsikt og halvparten har utsikt
mot de majestetiske fjella. Dessverre er ingen av våre rom spesielt
godt egnet til handicap. Vi fordeler rom etter behov,
Garantert romtype koster 150,- (ved kapasitet). Oppgi dette ved bestilling.
Priser overnatting: (pris gjelder ved minimum 20 personer)
2 personer i dobbeltrom inkl frokost: 1795,-
1 person i enkeltrom inkl frokost: 1195,-
PS – COVID – 19.
Nå er alt usikkert og vi vet ikke helt hvordan verden er i morgen.
Ordren er lagt inn. Vi får snakkes når det nærmer seg.
Avbestilling gratis 14 dager før ankomstdag.
Avbestilling etter dette tar vi 500,- per rom som gebyr.
Vi følger hele tiden de restriksjoner som blir gitt og
må være fleksible i gjennomføringen av grupper. Samtidig må personalet vårt være fleksible.
Når det nærmer seg og vi vet mer hvordan situasjonen er avtaler vi hvordan både middag og frokost gjennomføres. Forhåpentligvis normalt.
Pris per person på 3 retters meny 645,-
Pris per person 2 retters meny 545,-
3 retters meny forslag:
_______________________________
Skalldyrrisotto med kamskjell
Allergen: skalldyr, melk
Ytrefilet av Norsk kalv - Vårrull med sopp, smørdampet grønnsaker, hasselbackpotet og peppersaus.
Allergen: Melk, hvete
Klassisk Crème Bruleè - Med lokal sjokolade fra Fjåk og friske bær.
Allergen: Melk, egg
Gratinert chevre frå Haukeli - Rugbrød, syltede pærer og honning- og valnøttvinagrette
Allergen: melk, valnøtter
Ovnsbakt torskerygg - Grønn ertepure, sennepssaus og saltbakte poteter.
Allergen: Fisk, melk,
Gateau Marcel - Sjokolademoussekake med lokal jordbærsorbet frå Dolche Vidda
Allergen: Melk, egg, (glutenfri)
____________________________________
Ørrettartar - Frisk bladsalat, kvitløkssmuler og urtedressing
Allergen: Fisk, hvete, melk
Økologisk kylling frå Homlagarden - Risotto, sesongens grønsaker og parmesanchips
Allergen: Melk,
‘’Snickers’’ - Salt peanøttis, peanøttbunn og sjokoladesaus
Allergen: Melk, peanøtter, egg
2 retters meny pris per person 545,-
Ovnsbakt torsk - Grønn ertepure, sennepssaus og saltbakte poteter
Allergen: Fisk, Melk
Klassisk Cremè Bruleè - Med lokal sjokolade fra Fjåk og friske bær.
Allergen: Melk, egg
________________________________
Kylling fra Homlagarden - Risotto, bakte grønsaker og parmesanchips
Allergen: Melk
Eplekake - Vaniljesaus og kardemommeis frå Dolche Vidda
Allergen: Melk, hvete, egg
________________________________
Lammepølse frå Thulefjord - Bakte grønsaker, soppsaus og potetstappe.
Allergen: Melk,
Tilslørte hardangerpiker - Plommer frå Hardanger, krem og sprø crunch.
Allergen: Melk, hvete
Ha ein fin dag!
Hos oss skal det være «Sutalaust & Kjekt»
Beste helsing/Best Regards
Tone Lægreid
Bookingansvarlig
Eidfjord Fjell & Fjord Hotel
Tlf: +47 53 66 52 64